Bahçesaray Anadolu İmam Hatip Lisesi

Telefon : 0 541 213 65 11
WEB https://bahcesarayaihl.meb.k12.tr
Adres : İSLAM MAH. CUMHURİYET1 SK. NO 16 BAHÇESARAY / VAN
VİZYON : Ülkesine ve kültürüne bağlı, dini ve ahlaki değerlere sahip, islam dininin gönderiliş amacına hizmet edecek asli temsilciler yetiştiren, problemlere çözümler üretebilen, çalışmalarını projelendiren sanatta, sporda, kültürel ve bilimsel faaliyetlerde öncü olmayı ilke edinen, geçmişten ilham alarak bugünü yarının gözleriyle gören nesiller yetiştirmektir.
MİSYON : İnsanlığın küresel barışa daha çok muhtaç olduğu çağımızda öğrencilerimizi medeniyet tasavvufu gelişmiş; milli, manevi, ahlaki ve insani değerlerle kuşanmış; kendi kültürüyle bütünleşmiş, farklı kültürlerle barışık; insanlığa ve ülkesine faydalı olma idealine sahip bireyler olarak yetiştirmektir.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Normal Öğretim-Tam Gün
Yabancı Dil :
Isınma : Kaloriferli
Servis :
Ulaşım :
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl merkezine uzaklık 110 km, ilçe merkezine uzaklık ise 1 km´ dir.
Kontenjan Bilgileri : 160
Sportif Etkinlikler :